Col·laboradors, patrocinadors del circuit

Hotel Aldama Golf Llanes

Hotel Aldama Golf Llanes

Un hotel con encanto en Asturias

El complejo Hotel Aldama Golf se encuentra ubicado en Llanes, una de las zonas más hermosas del Principado de Asturias, a los pies de los Picos de Europa y en el Camino de Santiago.

El complejo Hotel Aldama Golf de Llanes está formado: por una Casona Asturiana centenaria, un campo de golf, y el restaurante Entrecaleyas. Sin duda un Hotel con encanto en Asturias.

Aportació als premis finals: Una estada de 2 nits amb esmorzar + green fees + un sopar de benvinguda per a dues persones al complex Aldama Golf!

Hacienda Sant Jordi Golf & Resort

Hacienda Sant Jordi Golf & Resort

Sin duda... tu mejor destino

Hacienda Sant Jordi Golf & Resort es un establecimiento de la Cadena Hotelera Ana Hotels & Resort situado en la localidad de Sant Jordi. (Castellón). Se trata de un complejo vacacional que pone a su disposición una amplia gama de servicios que harán de su estancia una experiencia inolvidable.

A escasos metros del inigualable Campo de Golf Panorámica, Hacienda Sant Jordi Golf & Resort conecta la tranquilidad y los beneficios del deporte con un entorno turístico único que aúna cultura, gastronomía y playas paradisíacas.

Aportació als premis finals: Un cap de setmana gratuït per a 2 adults i 2 nens en règim d’allotjament i esmorzar. Vàlid fins el 31/12/2011 (exceptuant Agost i cap d’any). Un acord de col·laboració especial que inclou un 10% de descompte en els nostres paquets i tarifes per a tots els socis del Circuitlowcost.com al nostre complex de la Hacienda Sant Jordi Golf & Resort.

Hostal La Gavina

Hostal La Gavina

Grand luxe a s'Agaró

L’Hostal de La Gavina representa sobretot el culte a la bellesa, bellesa representada en cada racó, en cada espai. Un patrimoni artístic de gran valor acull els nostres clients en salons i corredors i aporta personalitat a les nostres suites i habitacions: Tapissos flamencs, una esplèndida col·lecció de “bargueños” del s. XVII, talles romàniques, mobles d’estil francès del s. XVII, làmpades de Murano i Gerros de Sèvres del s. XVIII.

Aportació als premis finals: Nit d'hotel amb esmorzar inclòs al seu hotel de 5 estrelles.

20 patrocinadors. Mostrant del 1 al 3

Si t'interessa formar part dels col·laboradors del circuit, posa't en contacte amb nosaltres a info@circuitlowcost.com