Premis pels guanyadors


Lliga Rànking Fantasy:

Aquesta és la lliga principal ja que es correspon amb les proves del Rànking que organitza la FCPP.

Mirarem d'aconseguir alguns sponsors que aportin premis pels primers classificats a la lliga virtual, i els anirem publicant en aquesta pàgina.

La idea seria aconseguir algun detallet pels guanyadors de cada jornada, i de cara a la classificació final en acabar la temporada, oferir als n primers classificats altres premis aportats pels patrocinadors/col·laboradors.

Si pots col·laborar amb els premis del Rànking Fantasy, contactan's.


Premis pels guanyadors finals del Rànking Fantasy:

  • Un àpat per a dues persones al magnífic restaurant Les Vinyes del Golf juntament amb dos green-fees per jugar al P&P Sant Jaume.
  • Dos green-fees per jugar al P&P Lleida i també dues capses de boles del camp amb el seu logo.
  • Dos green-fees per jugar al P&P Peralada, un dels darrers camps adherits a la ACPP.
  • Dos green-fees per jugar al P&P Tennis Mora i dues gorres amb el seu logo.
  • Dos green-fees per jugar al P&P Franciac i dos dinars al restaurant del camp.

Premis pels guanyadors de cada jornada del Rànking Fantasy:Premis pels guanyadors finals del Franciac Fantasy:Altres lligues:

Són lligues de prova o de seguiment entre amics, on els premis es pacten en privat entre ells, sense que PiP Fantasy hi tingui res a veure.


Notes:

Hem creat el grup PiP Fantasy al Facebook, per tots aquells que volgueu fer comentaris, suggeriments i anàlisi de les jornades.

Si voleu rebre els petits avisos de seguiment de les jornades ho podeu fer a través del Twitter de PiP Fantasy, que inclús us permet rebre'ls via sms al vostre mòbil.

A cadascuna de les 11 jornades, enviarem un missatge el dia que la FCPP publiqui la llista d'inscrits (dimarts?) i un altre un cop es disposin dels resultats i s'hagi processat la jornada (dilluns).
Menú principal Info Reglament Premis Ajuda