Informació sobre PiP Fantasy


El projecte PiP Fantasy:

A través d'en Quim Riera m'arriba una proposta d'en Jordi Cantó, per crear una lliga virtual amb les proves del Rànking de la FCPP, a l'estil del Super Manager de l'ACB, de la Liga Fantástica de Marca, o de les Fantasy Leagues de diversos esports.

En Marc Calvet, l'Albert Massaguer i en Joan Perich s'afegeixen al debat per polir com es podria plantejar una lliga d'aquest tipus.

Un cop agafa forma, l'oferim a la FCPP per si la voldria integrar a la seva web del jugador. La proposta no és acceptada perquè la FCPP considera que hi ha altres prioritats i entén que moltes de les lligues virtuals d'altres esports apareixen des d'iniciatives privades i no des de les webs de les pròpies federacions.

Però no veurien malament si engeguessim aquest projecte pel nostre compte.

El principal obstacle de fer-ho fora la web de la FCPP és obtenir les dades necessàries per fer funcionar la lliga virtual. Però amb les dades públiques que apareixen a la web de la federació es poden capturar les dades necessàries (nom i handicap dels jugadors, resultats als torneigs).

Així doncs, el caga tió d'aquest any 2008 ens porta aquest nou divertimento al voltant del Pitch and Putt.


Per una segona fase:

Alguns idees complementàries previstes per desenvolupar més endavant:

  • Lligues privades. Permetre als usuaris crear les seves pròpies lligues, que podrien ser obertes a tothom o privades entre un grup d'usuaris determinat.
  • Classificacions per guanys. Una classificació alternativa segons els beneficis obtinguts amb els fitxatges i traspassos de jugadors. (fet)
  • Estadístiques diverses. Quins són els jugadors més fitxats (fet), els més rendibles, etc ...
  • Detecció d'inscripcions. Pels torneigs on la FCPP publiqui una llista d'inscrits, detectar si els jugadors dels equips no estan inscrits per poder canviar-los. (fet)
  • Limitar jugadors. Poder limitar els jugadors que es poden fitxar en funció de les lligues. (preparat)
  • Imatges dels jugadors. Incorporar imatges dels principals jugadors (primers classificats del rànking, guanyadors de proves oficials, ...). (preparat)

Col·laboracions:

Si vols aportar algun premi pels guanyadors, posa't en contacte amb nosaltres.

04/12/2010: Tanquem la compte a PayPal, a conseqüència del bloqueig que fan a WikiLeaks!
Menú principal Info Reglament Premis Ajuda